Midlertidig adresse: Langelinie Allé 47 i København

Nationalbankens bygning i Havnegade i København gennemgår en større og nødvendig renovering, der tager flere år. Derfor har Nationalbanken adresse på Langelinie Allé 47 i København, mens renoveringen står på.


Nationalbankens nuværende adresse er:

Danmarks Nationalbank

Langelinie Allé 47

2100 København Ø

Mens renoveringen af Nationalbankens bygning i Havnegade 5 i København står på, er de fleste af Nationalbankens ca. 500 medarbejdere flyttet til andre adresser. Størstedelen er flyttet til en kontorbygning på Langelinie Allé 47 i København. Nationalbanken lejer bygningen af udlejningsfirmaet ATP Ejendomme.

Medarbejderne flyttede i september 2020, og bygningen vil være Nationalbankens midlertidige adresse i hele perioden, mens byggearbejdet i Nationalbankens bygning i Havnegade 5 står på. Byggeriet forventes at vare til 2028.

Parkering for gæster

Alle gæster, konsulenter og eksterne kan parkere gratis på parkeringspladsen for enden af Langelinie Allé. Du skal registrere din bils nummerplade på en stander i receptionen. Registreringen er gyldig i 24 timer. ParkZone kontrollerer området. Parkeringskælderen under kontorbygningen må kun benyttes af Nationalbankens medarbejdere.