Nationalbankens Facebookside


​Nationalbanken er sammen med Facebook fælles dataansvarlig for indsamling af personoplysninger om dig, når du besøger vores Facebookside.

Du kan læse aftalen om fælles dataansvar her.

Når du besøger Nationalbankens Facebookside, behandler vi de oplysninger om dig, som du sender til os, fx i forbindelse med en direkte henvendelse fra dig til os på Facebook. Det vil typisk være dit navn og spørgsmål til os.

Du kan læse i persondatapolitikken for Facebook, hvilke oplysninger Facebook indsamler, når du besøger Nationalbankens Facebookside, og hvordan Facebook behandler oplysningerne her.

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er, at vi kan be-svare dine henvendelser til os på Facebook, og at vi fra Facebook kan få anonyme oplysninger om de besøgende på vores Facebookside.

Behandlingen af oplysningerne er nødvendig for at varetage vores myn-dighedsudøvelse (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e).

Nationalbanken opbevarer ikke og har ikke adgang til oplysninger om din online-adfærd, som indsamles af Facebook. Oplysningerne opbevares af Facebook som beskrevet i Facebooks persondatapolitik.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Vi indsamler oplysningerne direkte fra dig, når du besøger vores Facebookside eller stiller os et spørgsmål.

Kontaktinformation

Dataansvarlig
Danmarks Nationalbank er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi har modtaget om dig. Du kan kontakte os på:

Danmarks Nationalbank
Langelinie Allé 47
2100 København Ø.

Telefon: 3363 6363
E-mail: nationalbanken@nationalbanken.dk


Databeskyttelsesrådgiver
Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver. Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på følgende måde:

E-mail: dpo@nationalbanken.dk

Telefon: 3363 6534

Danmarks Nationalbank
att.: Databeskyttelsesrådgiver
Langelinie Allé 47
2100 København Ø.