Nationalbankens nyhedsservice


Når du tilmelder dig Nationalbankens nyhedsservice, behandler vi de oplysninger, du har afgivet om navn, e-mailadresse, firma og abonnementsønsker.

Formålet er at sende dig de nyheder, du har tilmeldt dig.

Enkelte medarbejdere i Nationalbankens kommunikationsafdeling har adgang til en liste over abonnenter for at kunne holde sig løbende orienteret om tilmeldinger og for at hjælpe brugere, der har problemer med at slette tilmeldinger. Oplysningerne om de enkelte tilmeldinger videregives ikke.

Behandling af de oplysninger, som du afgiver til os, sker med dit samtykke via din tilmelding til vores nyhedsservice (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at framelde dig nyhedsservicen via linket nederst i mailen.

Vi behandler dine oplysninger, indtil du framelder dig nyhedsservicen, hvorefter vi sletter dem.

Vi indsamler personoplysningerne direkte fra dig.

Kontaktinfo

Dataansvarlig
Danmarks Nationalbank er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi har modtaget om dig. Du kan kontakte os på:

Danmarks Nationalbank
Langelinie Allé 47
2100 København Ø.

Telefon: 3363 6363
E-mail: nationalbanken@nationalbanken.dk


Databeskyttelsesrådgiver
Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver. Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på følgende måde:

E-mail: dpo@nationalbanken.dk

Telefon: 3363 6534

Danmarks Nationalbank,
att.: Databeskyttelsesrådgiver,
Langelinie Allé 47
2100 København Ø.