Ny chef for Økonomi og Pengepolitik

Forfattere Danmarks Nationalbank
Emne Pressemeddelelser fra Nationalbanken
Type Pressemeddelelser  
Årstal 2019
Offentligjort den 30. januar 2019
​Danmarks Nationalbank har ansat Signe Krogstrup som vicedirektør og chef for afdelingen Økonomi og Pengepolitik med virkning fra 1. juni 2019.

30. januar 2019

Danmarks Nationalbank har ansat Signe Krogstrup som vicedirektør og chef for afdelingen Økonomi og Pengepolitik med virkning fra 1. juni 2019.

Signe Krogstrup er 47 år, cand. polit. fra Københavns Universitet og har desuden en ph.d. i international økonomi fra The Graduate Institute of International and Development Studies i Schweiz. Signe har en solid international erfaring inden for økonomisk forskning og pengepolitik. Hun kommer fra en stilling som rådgiver og del af ledelsen i forskningsafdelingen i Den Internationale Valutafond, IMF, og har fra 2007 til 2016 arbejdet i den schweiziske centralbank.

"Jeg er meget glad for, at Signe Krogstrup har sagt ja til at komme til Danmark og arbejde for os. Signe har en stærk international profil. Hun har en unik baggrund og erfaringsbase med en stærk forståelse for koblingen mellem realøkonomi og finansielle markeder. Jeg er sikker på, at Signe vil bidrage til yderligere at styrke Nationalbankens faglige profil. Jeg glæder mig til samarbejdet," udtaler nationalbankdirektør Lars Rohde.

Henvendelse kan rettes til chef for Sekretariat og Kommunikation Julie Holm Simonsen på tlf. 3363 6022.