Pressemøder

Nationalbanken holder to pressemøder om året, hvor vi præsenterer udsigterne for dansk økonomi og udviklingen i de monetære og finansielle tendenser. Her på siden finder du tidligere pressemøder, livestreaming af igangværende pressemøde og information til journalister og fotografer.

Seneste pressemøde

Nationalbankdirektør Christian Kettel Thomsen præsenterede på pressemødet nye initiativer på kontantområdet: Danmark skal have nye pengesedler, forventeligt fra 2028-2029, og den nuværende 1000-kroneseddel og en række ældre pengesedler bliver ugyldige efter 31. maj 2025. Tilstede på pressemødet var også Brian Mikkelsen fra Dansk Erhverv, Louise Mogensen fra Finanstilsynet og Ulrik Nødgaard fra Finans Danmark.

Tilmeld dig vores pressemøde

Vil du tilmelde dig et pressemøde, eller har du spørgsmål, så kontakt os på mail kommunikation@nationalbanken.dk.​ For at få adgang til pressemøderne skal journalister og fotografer være tilmeldt på forhånd og kunne fremvise et gyldigt pressekort.

Behandling af personoplysninger

Når du tilmelder dig vores mailliste til pressemøder, behandler vi de kontaktoplysninger, som du har afgivet i forbindelse med din tilmelding.

Formålet er løbende at sende dig nyheder om pressemøder, invitationer og lignende.

Behandling af de oplysninger, er nødvendig for at varetage vores myndighedsudøvelse (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e).

Oplysningerne kan overlades til eksterne leverandører, herunder databehandlere, som bistår Nationalbanken med drift af virksomheden.

Læs mere om Nationalbankens behandling af personoplysninger og dine rettigheder.

Pressekontakt

Er du journalist, og ønsker du en udtalelse, et interview eller andet fra Nationalbanken? Så er du velkommen til at kontakte Nationalbankens presserådgivere.

Opret din egen nyhedsprofil

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste publikationer, nøgletal og jobopslag.